Friday, 31 March 2017

Prepositions of place

Prepositions of place, by evilestmark

Recorda!

Utilitzem les preposicions de lloc per a dir a on es troben les coses:

Where's the cat? It's hiding behind the chair.
My dad is in the kitchen.
The dog is on the sofa.
The toys aren't under the table.


Vés amb compte!

Si et trobes "in something", estàs dins d'un lloc. Si et trobes "in front of something", estàs fora (el contrari de darrere). 

Ben is in his house. I can't see him.
Look, Ben is in front of his house, I can see him!

Diem... No diem...

The book is on the table (NOT The book is in the table.)
My school is between a park and a cafe (NOT My school is between a park.)


Mira aquest vídeo sobre les preposicions de lloc:



Juga a aquests jocs sobre les preposicions de lloc:


Activitats:

Imprimeix i fes aquestes activitats:

Ara fes aquest test per a comprovar allò que saps:

Friday, 17 March 2017

Recursos per aprendre anglès

Hui parlarem d'una pàgina d'Internet en la que trobareu moltes activitats interessants i divertides que vos serviran per a practicar les quatre destreses. Aquesta pàgina és LearnEnglishKids de British Council https://www.britishcouncil.es/ i la vaig trobar quan cercava recursos per a les meues classes d'anglès a l'escola.



Com podeu vore en la imatge anterior i com ja he dit abans, en aquesta web podeu practicar les quatre destreses, a més de gramàtica i vocabulari:
  • Comprensió oral: Listen and watch.
  • Comprensió i expressió escrita: Read and write.
  • Expressió oral: Speak and spell.
  • Gramàtica i vocabulari: Grammar and vocabulary.
En l'apartat Listen and watch, trobareu molts vídeos d'històries relacionades amb diversos camps lèxics i estructures que vos resultaran entretingudes:



Aquestes històries vénen acompanyades d'activitats de comprensió oral, les quals heu de fer per comprovar el vostre grau de comprensió:



Si vos agrada llegir, a l'apartat Read and write trobareu una gran quantitat de texts interessants amb els quals millorareu el vostre vocabulari:



També podeu millorar la vostra pronunciació punxant a l'apartat Speak and spell i fent-ne les activitats:



Com heu pogut vore, en aquest lloc web podeu practicar d'una forma lúdica tots els aspectes que necessiteu reforçar i, a més a més, no vos quedareu sense fer això que més vos agrada, que es jugar a jocs d'ordinador, però sempre amb un objectiu didàctic...


Thursday, 16 March 2017

Xarxes socials educatives

La integració de la tecnologia en l'educació proporciona nombrosos recursos als docents i, al seu torn, familiaritza l'alumnat un camp en què va a haver de desembolicar-se amb soltesa. La Web 2.0 ens oferix eines interactives i eficaces per a l'ensenyament i l'aprenentatge, que creguen les característiques propies dels nous entorns educatius. El professor 2.0 és un guia que conduïx a l'alumnat ensenyant els xiquets i xiquetes a adquirir capacitats perquè es valguen per si mateixos i per si mateixes, i continuen aprenent en un món canviant. Ara més que mai, amb les noves tecnologies que tenim a la nostra disposició, donar la canya de pescar en lloc del peix és més eficaç i accesible per a tots i totes. Es tracta de preparar els estudiants i les estudiants per a utilitzar les eines que hauran de manejar al llarg de la seua vida. L'us de plataformes 2.0 no sols permet la transmissió d'un coneixement concret de forma ràpida i la col·laboració entre persones, sinó que, a més, desenrotlla competències tecnològiques imprescindibles per a operar en contextos diversos i complexos. A part d'estos coneixements tecnològics, cal tindre en compte les habilitats i aptituds que l'alumnat pot adquirir mitjançant l'educació 2.0. La socialització, el treball en equip o la importància de compartir són elements que no es poden ensenyar directament, cal transmetre'ls de manera que els aprenguen intuïtivament per mitjà dels recursos de què disposem. Els nous servicis ens permeten aprendre "fent coses", els processos cognitius evolucionen a través de la transformació i la manipulació de la informació, desenrotllant el que es coneix com a capacitats cognitives d'alt nivell com són: el raonament, la capacitat de sintesi i anàlisi, o la presa de decisions, entre altres.


                                                                                                                      Imatge de BenGrey; @flickr



Podem definir les xarxes socials educatives com a grups de persones relacionades i connectades per l'interés comú en l'educació. L'alta interrelació entre persones, coneixement i eines que proporcionen desenrotlla espais comuns per a pares, alumnes i professors on la implicació dels agents educacionals dóna lloc a una enriquidora col·laboració. Les xarxes socials educatives es convertixen en entorns de participació i descobriment que fomenten la sinergia entre estudiants i professors, faciliten el consens, creguen noves dinàmiques de treball fora i dins de l'aula, i permeten el ràpid flux d'informació, desenrotllant així la socialització del coneixement. En la Web podem trobar dos maneres de dur a terme esta labor, per un costat tenim les plataformes per a crear xarxes socials com Ning o Elgg, que permeten crear comunitats de qualsevol tipus, i d'un altre, les xarxes socials amb la mateixa possibilitat però específiques per a l'educació, com són:


Fragment extret del monogràfic "Xarxes Socials", escrit per Isabel Ponce

Thursday, 9 March 2017

100 millores eines per a l'aprenentatge personal



A continuació teniu les 100 millores eines seleccionades pels usuaris d'internet com les més valuoses per al seu propi aprenentatge personal i professional. Feu clic al nom de l'eina per obtindre més informació sobre la forma en què s'està utilitzant. Si cerqueu algunes guies ràpides per aquestes eines, visiteu el Modern Professional Learning Resource Centre.




  1. Google Search 
  2. YouTube 
  3. Twitter 
  4. Facebook 
  5. LinkedIn  
  6. WordPress 
  7. Skype 
  8. Wikipedia 
  9. Google Docs/Drive 
  10. PowerPoint 
  11. WhatsApp 
  12. Dropbox 
  13. Evernote 
  14. Slideshare 
  15. Word 
  16. OneNote 
  17. TED Talks 
  18. Feedly 
  19. Pinterest 
  20. Yammer 
  21. Slack 
  22. Coursera 
  23. Gmail 
  24. Google Chrome 
  25. Lynda 
  1. Prezi 
  2. Google Plus 
  3. Pocket 
  4. Google Maps 
  5. Diigo 
  6. Blogger 
  7. Google Scholar 
  8. iTUnes & iTunesU 
  9. Excel 
  10. Keynote 
  11. Firefox 
  12. iMovie 
  13. Outlook 
  14. iPhone & Apps 
  15. Scoop.it 
  16. Udemy 
  17. duolingo 
  18. Instagram 
  19. iPad & Apps 
  20. Kindle 
  21. Tweetdeck 
  22. edX 
  23. Flipboard 
  24. Google Translate 
  25. Screencast-O-matic 
  1. Canva 
  2. Quizlet 
  3. Audacity 
  4. Google Apps 
  5. Google Hangouts 
  6. Khan Academy 
  7. Trello 
  8. Snagit 
  9. Vimeo 
  10. SurveyMonkey 
  11. TeamViewer 
  12. SoundCloud 
  13. Pixabay 
  14. OneDrive 
  15. Mindmanager 
  16. FutureLearn 
  17. Xmind 
  18. Mahara 
  19. Wordle 
  20. LibreOffice 
  21. Freemind 
  22. Tumblr 
  23. Buffer 
  24. Google Calendar 
  25. Google Forms 
  1. Pearltrees 
  2. Haiku Deck 
  3. Appear.In 
  4. Degreed 
  5. Scrivener 
  6. Audible 
  7. Apple Watch 
  8. Pages 
  9. Zoom 
  10. Medium 
  11. Weebly 
  12. Delicious 
  13. Google Sites 
  14. Bing 
  15. Codecademy 
  16. Periscope 
  17. Vrideo 
  18. Inoreader 
  19. Snapchat 
  20. Mindmeister 
  21. RoboForm 
  22. Pocket Casts 
  23. Franz 
  24. Omnigraffle 
  25. Flickr 
Font: http://c4lpt.co.uk/top100tools/top100-ppl/

Tuesday, 7 March 2017

My English Vocabulary

Bona vesprada xiquets i xiquetes!

Hui vos encarregaré una xicoteta feina: començar a escriure un vocabulari personal.

Per a dur a terme aquesta activitat, heu de cercar al llibre de text (començant per la Unitat 1) tot el vocabulari que hem vist a classe i escriure'l a una llibreta de quadres (la mesura de la qual ha de ser de mig foli).
Per descomptat, el vocabulari haurà d'estar ordenat per temàtiques (les parts del cos, els animals, les parts de la casa, etc.).

En el primer full heu de retolar el títol "My English Vocabulary", i escriure el vostre nom i curs a la part inferior del full. Ací teniu un exemple:




A continuació teniu un exemple de com quedaria la part interior del vocabulari:





Per a finalitzar, vull que de cada grup de vocabulari cerqueu a Internet dues paraules noves de la vostra elecció. Per exemple, del grup de vocabulari "Animals", cerqueu com es diu en anglès pollastre i gallina. Després afegiu-les a "My English Vocabulary" al seu lloc corresponent.

Teniu una setmana per a fer aquesta tasca, la qual portareu a classe dilluns que ve (13 de març), on cada un de vosaltres llegirà les paraules noves en anglès que heu cercat i tractareu, mitjançant gestos i sons, que la resta de la classe endevine el seu significat. Després, escriurem a la pissarra totes les paraules noves i els seus significats, les pronunciarem correctament i les afegirem al vocabulari que hem creat.

Ànim i a treballar!